Se necesita el Cubrecuchillas Thermomix®

Para preparar esta receta necesita el Cubrecuchillas Thermomix® Más información

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
TM6

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
  • 2 garlic cloves, cut into thin slices
  • 4 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp mirin
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice
  • 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
  • 100 g snow peas
  • 1 tsp sesame oil
  • 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
  • 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
  • 1 lime, cut into cheeks, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1947.5 kJ / 465 kcal
Proteína
31.3 g
Carbohidratos
41.5 g
Grasa
18.5 g
Grasas saturadas
5.3 g
Fibra
6.5 g
Sodio
84 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas