Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Proteína
- 31.3 g
- Carbohidratos
- 41.5 g
- Grasa
- 18.5 g
- Grasas saturadas
- 5.3 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 84 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chicken stock powder
6h 35min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Chicken and Pork Adobo
40 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.