Dispositivos y accesorios
Apples with cider sabayon sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
969 kJ /
232 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Quick cheese soufflés
45min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Almond Cashew Paste
15min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Ninguna valoración
Asparagus cream soup
30min
Blackberry Jam
45min
Creamy courgette soup
25min
Taramasalata
15min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Quick herb paste
10min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min