Split Pea Soup

Split Pea Soup

4.6 20 valoraciones
Prep. 10min
Total 2h 10min
6 portions

Ingredientes

  • pork belly (cured, salted)
    100 g
  • cold water to soak
  • onions halved
    150 g
  • carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    900 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • yellow split peas rinsed and drained
    250 g
  • celery leaves chopped
    20 g
  • dried bay leaf
    1
  • dried savory
    1 tsp
    1 tbsp fresh savory, chopped
  • salted herbs to season, to taste (see Tip)
    2 tsp
  • ground black pepper to season, to taste
  • salt to season, to taste (see Tip)
    ½ - 1 tsp

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 285.1 kcal / 1192.7 kJ
Proteína 12.2 g
Grasa 12.7 g
Carbohidratos 19.7 g
Fibra 12.2 g
Grasas saturadas 3.7 g
Sodio 1006.8 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...