Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Proteína
- 9.4 g
- Carbohidratos
- 30.7 g
- Grasa
- 39.6 g
- Grasas saturadas
- 9.1 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 855.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Rye bread rolls
12h
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
40 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 Min
Chimichurri
5 Min