Dispositivos y accesorios
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Prep. 20min
Total 2h 15min
16 slices
Ingredientes
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
131.9 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
899.5 kJ /
215 kcal
Grasa
8 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
4.6 g
Carbohidratos
30.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Blueberry jam
35min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Orange Peel Marmalade
5h 30min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Cooked mayonnaise
5min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Pear shrub
48h 35min
Kiwifruit jam
4h 35min
Lime sour cream bundt cake
50min
Quick and Easy Mixed Berry Jam
30min