Dispositivos y accesorios
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Prep. 20min
Total 2h 15min
16 slices
Ingredientes
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
131.9 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
899.5 kJ /
215 kcal
Grasa
8 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
4.6 g
Carbohidratos
30.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sourdough potato bread
5 Std.
Butter
10 Min
Self-raising flour
5 Min
Baking powder
5 Min
Apple sauce
20 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Stewed apples
25 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Dessert dukkah
1 Std.
2 ingredient dough
30 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min