![Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/080BA872-E73E-4E96-961D-E8FEB3B96044/Derivates/5C993606-11F5-416A-9F7A-4661599B3AC7.jpg)
Versiones compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Proteína
- 22.1 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1519.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Buffalo chicken wings
45 min
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Beef pierogi
1 godz.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1ч. 30 мин.
Fragrant pipis
30 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 мин.
Hot and sour soup
55 min
Baguette
3h 45min