Versiones compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Proteína
- 22.1 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1519.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Spiced lamb flatbread
1u. 50min
Koshari stew
45min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Chicken with rice
1h
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Spumone al caffè
5min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10sa 30 dk