Versiones compatibles
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Proteína
- 22.1 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1519.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Adobo beef
1 godz. 10 min
Lamb kleftiko
4hod.
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Buffalo chicken wings
45 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Fattoush with grilled haloumi
5hod.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Chilli creamed corn
40min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Samke harra
35min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2hod. 30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min