Dispositivos y accesorios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Prep. 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 370 g
Sodio
341 mg
Proteína
8 g
Calorías
1440 kJ /
344 kcal
Grasa
16 g
Fibra
19 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Sunday lamb roast
Ninguna valoración
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Browned beef cubes (medium)
15min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min