![Blended mixed vegetable soup Blended mixed vegetable soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a57d522-fb05-42b8-9b35-91880f631e22/Derivates/713f56f9-1b7b-487b-b890-11514e60d433.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 25 - 30 g olive oil
- 170 - 200 g mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)
- 700 - 800 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces
- 750 - 850 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 465 kJ / 111 kcal
- Proteína
- 2.6 g
- Carbohidratos
- 11.1 g
- Grasa
- 5.4 g
- Grasas saturadas
- 0.9 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 536.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beetroot salad
10 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Stewed apples
25 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Vegetable stock paste
30 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Vegetable soup
35 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Mashed potatoes for two
30 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min