Dispositivos y accesorios
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Prep. 10min
Total 34h 20min
1130 g
Ingredientes
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1130 g
Sodio
525 mg
Proteína
8 g
Calorías
1440 kJ /
344 kcal
Grasa
48 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
32 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Skirt Steak Spiralized Salad
Ninguna valoración
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Brazilian Cheese Puffs
20min
Caprese omelette
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Portuguese bread
3h 30min
Gluten free bread rolls
2h 30min