Dispositivos y accesorios
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Prep. 10min
Total 34h 20min
1130 g
Ingredientes
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1130 g
Sodio
525 mg
Proteína
8 g
Calorías
1440 kJ /
344 kcal
Grasa
48 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
32 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Traditional Mooncake
2h 15min
Vanilla Yogurt
12h 20min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Orange Creamsicle Whip
10min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Mini fruit cakes
25h 40min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Better banana cake
45min