Dispositivos y accesorios
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Prep. 10min
Total 1h 5min
16 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
54.3 mg
Proteína
2.2 g
Calorías
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nice bundt
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 godz.
Vanilla honey cupcakes
1 godz. 20 min
Better-for-you custard
15 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Chocolate hazelnut kisses
2 godz. 20 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Cream cheese frosting
5 min