Dispositivos y accesorios
Saffron and cardamom poached pears
Prep. 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
70.2 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Grasa
0.3 g
Fibra
6.5 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
84 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Spiced red wine pears
45min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Steamed ginger puddings
40min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Citrus marmalade
2h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Orange and almond cake
2h 20min