Versiones compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 23.9 g
- Grasa
- 13.6 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 485.7 mg
Recetas alternativas
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan bao sliders
1h 50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Butternut mac and cheese
45 Min