Versiones compatibles
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Carbohidratos
- 10.9 g
- Grasa
- 4.6 g
- Grasas saturadas
- 0.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 337.3 mg
Recetas alternativas
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Beef tacos
25 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Sticky sesame chicken
40 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Apricot Chicken
35min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h