Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Carbohidratos
- 13.3 g
- Grasa
- 13.8 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 429.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Red pesto chicken salad
35 Min
Satay noodle salad
35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried cauliflower salad
40min
Layered Mexican dip
25 min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min