Dispositivos y accesorios
Mini banoffee bombe Alaskas
Prep. 20min
Total 24h 30min
12 portions
Ingredientes
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen5
-
vanilla bean paste2 tsp
-
thickened cream50 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
-
plain biscuits of choice, trimmed (7 cm - see Tips)12
-
tinned caramel (see Tips)300 g
Meringue
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
635.8 mg
Proteína
10.7 g
Calorías
2435.8 kJ /
582.2 kcal
Grasa
21.8 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
7.5 g
Carbohidratos
87.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Christmas
25 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Lime and coconut mini bundts
40min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Lemon curd
20min
Béarnaise Sauce
20min
Caramel ice cream
9h
Almond toffees
1h 45min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Edna's lemon curd tea cakes
30min