Dispositivos y accesorios
Salted caramel and chocolate cake
Prep. 40min
Total 1h 45min
12 slices
Ingredientes
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream120 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
316.7 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
2383.2 kJ /
569.6 kcal
Grasa
37.3 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
19.9 g
Carbohidratos
57.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Bread, cakes and more)
66 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Melting moments with passionfruit cream
45min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Ninguna valoración
Chocolate Chip Cookies
50min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Ninguna valoración
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Home-style sponge cake
2h 30min
Waffles
25min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min