Versiones compatibles
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3833 kJ / 916 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 67 g
- Grasa
- 44 g
- Grasas saturadas
- 13 g
- Fibra
- 10.7 g
- Sodio
- 1782 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Family Chicken Galette
1h 55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min