Dispositivos y accesorios
Black Pudding Scotch Eggs
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1443.9 mg
Proteína
27.4 g
Calorías
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Grasa
59.3 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
49.6 g
Carbohidratos
21.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Prawn Cocktail
15min
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Swiss Rösti
9h
Welsh Cakes
35min
Leek and Potato Soup
40min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Soy Dressing
5min
White Bread
3h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Butterscotch Delight
20min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Cullen Skink
45min