![French Onion Soup (TM5) French Onion Soup (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/105a2e1a064979bad1899e8b33ac7748/Derivates/df332326866787a03a42e21e88593c3eb23b9b35.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 979 kJ / 234 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 13 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sodio
- 819 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Traditional Irish Stew
2 godz. 40 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 Std. 15 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
French Onion Soup (TM6)
1 godz.
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Ninguna valoración
Italian Brunch
Ninguna valoración
Creamy Pepper Soup
20min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min