Dispositivos y accesorios
Sous-vide fish with lemon and herbs
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
7.6 mg
Proteína
1.6 g
Calorías
301.9 kJ /
72.2 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna valoración
Teriyaki deli chicken
40min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Boiled Egg Mode
20min
Stywe pap (firm porridge)
40min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Ninguna valoración
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Scotch eggs
50min