Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Proteína
- 26.1 g
- Carbohidratos
- 84.4 g
- Grasa
- 20.9 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 797.4 mg
Recetas alternativas
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Creamy vegetable rice
25 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min