Dispositivos y accesorios
Pumpkin Risotto
Prep. 25min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
1481 kJ /
354 kcal
Grasa
15 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
44 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Dairy free béchamel
10 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 Min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 Min
Papaya mango quinoa porridge (6-9 months)
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min