Vegetable stock paste

Vegetable stock paste

4.7 10 valoraciones
Prep. 20min
Total 50min
1 bottle

Ingredientes

  • Parmesan cheese (opcional) cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    250 g
  • onions cut into halves
    100 g
  • tomatoes cut into pieces
    100 g
  • courgettes cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (opcional)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • water
    30 g
  • olive oil
    1 tbsp

Inf. nutricional por 1 bottle

Calorías 533 kcal / 2226 kJ
Proteína 28 g
Grasa 29 g
Carbohidratos 34 g
Fibra 18.4 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...