Dispositivos y accesorios
Zucchini pistachio loaf
Prep. 10min
Total 1h 30min
16 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.2 g
Calorías
828 kJ /
197.1 kcal
Grasa
14.8 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wholefood child
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Coconut and beetroot balls
40min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Apple cinnamon muffins
40min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Carrot cake bliss balls
40min
Pumpkin loaf
1h 45min
Healthy banana bread
1h 15min