Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Proteína
- 27.4 g
- Carbohidratos
- 70.8 g
- Grasa
- 71.8 g
- Grasas saturadas
- 30.9 g
- Fibra
- 9.1 g
- Sodio
- 1091.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Pad see ew
30 min
Penne and vegetables
35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Soba noodle and tofu salad
35 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Kimchi non-fried rice
1h
Vegetable lasagne
1h 35 min.
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min