![Lamb spezzatino Lamb spezzatino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4864A033-EABA-4E1C-A905-B33848718609/Derivates/92CA0DDE-D897-4BE9-BDDB-26523CB9B71E.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Proteína
- 43.9 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasas saturadas
- 7.8 g
- Fibra
- 10.7 g
- Sodio
- 823.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Beef ragu
1h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken cacciatore
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Chorizo and chicken pasta
50min