![Curried pickled fish Curried pickled fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b62a4fe-6fbd-4b21-953d-807ff4033ac8/Derivates/ff426d5e-fe93-41ee-8992-bac3a70f9d38.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Carbohidratos
- 55.2 g
- Grasa
- 8.3 g
- Grasas saturadas
- 1.4 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 418.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
South African yellow rice using rice mode
20min
South African curry mince
45min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Malva pudding
50 мин.
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1u. 45min
Spiced paneer parcels
50 мин.
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
South African yellow rice
20min
Traditional bobotie
1h 30min