Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
TM6

Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric

5.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 225 g cashew nuts
  • water, to soak

Curry Leaf Oil

  • 45 g fresh curry leaves, destemmed
  • 60 g grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Curry Leaf Yogurt

  • 140 g filtered water
  • 30 g apple cider vinegar
  • 30 g agave syrup
  • 1 tsp sea salt

Tikka Sauce

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 2 tbsp curry powder
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tsp salt

Potato Breads

  • 850 g water
  • 425 g potatoes, peeled and cubed (5 cm)
  • 30 g fresh dill (approx. 1 bunch)
  • fresh curry leaves, destemmed (approx. 1 handful)
  • 425 g all-purpose flour
  • 450 g extra virgin olive oil, to fry (2 tbsp per batch)
  • 4 avocados, peeled, sliced in wedges
  • microgreens, to garnish
  • edible flowers, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
4896.7 kJ / 1170.4 kcal
Proteína
14.2 g
Carbohidratos
73.8 g
Grasa
94.3 g
Grasas saturadas
14.4 g
Fibra
11.8 g
Sodio
564.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas