Dispositivos y accesorios
Plant-based béchamel sauce
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.9 g
Calorías
551.7 kJ /
131.4 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
1.4 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan custard
15min
Vegan gravy
40min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu scramble
25min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Dairy free béchamel
10min
Vegan Pesto
10min