Dispositivos y accesorios
Quick and Spicy Black Beans
Prep. 15min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
serrano chili stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chili powder½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
black beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock5 oz
-
lime juice1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
504.8 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
689.3 kJ /
164.7 kcal
Grasa
2.9 g
Fibra
10.6 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
26.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taco Tuesday
21 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Chunky Guacamole
10 min
Parmesan Rind Marinara
1 h 15 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 h 20 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 h 15 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Chocolate Nice Cream
2 h 5 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Smoky Black Bean Soup
35 min