Dispositivos y accesorios
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Prep. 20min
Total 15h 35min
8 portions
Ingredientes
Cashew Cream
-
cashews10 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)5 ½ oz
-
oat milk2 ½ oz
-
probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil4 oz
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes10 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste, plus extra to garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves to garnish
-
baby watercress to garnish2 - 3 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
99.8 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Grasa
50 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
22 g
Carbohidratos
18.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Orange Curry Dressing
10min
Carrot Top Pesto
5min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Basic Millet
45min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Kalamata Tapenade
5min
California Stuffed Artichokes
55min
Gazpacho
1h 15min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Pozole Verde
2h
Quinoa Patties
1h