Dispositivos y accesorios
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
350.9 mg
Proteína
8.4 g
Calorías
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Grasa
11.1 g
Fibra
6.6 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
55.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Veggie Table
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Risotto with Broccolini
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Carrot Ginger Soup
20min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min