Dispositivos y accesorios
Artichokes Romana
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.1 g
Calorías
519 kJ /
124 kcal
Grasa
10.3 g
Carbohidratos
3.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Basic Farro
35 Min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 Std.
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Salmon burgers
25 Min
Red Pepper and Apple Spread
35 Min
Courgette side dish
30 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.