Dispositivos y accesorios
Artichokes Romana
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.1 g
Calorías
519 kJ /
124 kcal
Grasa
10.3 g
Carbohidratos
3.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Borscht
25min
Pears in red wine
3h 20min
Russian beetroot salad
1h 10min
Sicilian Prawn Salad
40min
Hummus
10min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Gazpacho
1h 15min
Yogurt Dressing
5min
Ratatouille
40min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Apple Wild Rice
50min