Dispositivos y accesorios
Provençal tart
Prep. 30min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
1704 kJ /
407 kcal
Grasa
26 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
35 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Provence on your table
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Spelt bread
1h 45min
Baguette
3h 45min
Potato and vegetable purée
45min
Mayonnaise
5min
Baked spinach and eggs
40min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Salmon tartare
10min
Orange curry dressing
10min
Ratatouille
40min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Vegetable Crackers
16h
Courgette omelette
40min