Dispositivos y accesorios
Chili non Carne
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves1 - 2
-
onion (approx. 70 g), cut into halves1
-
tofu plain, drained200 g
-
olive oil30 g
-
dark soy sauce25 g
-
waxy potatoes diced (approx. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée70 g
-
salt2 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
red peppers diced (approx. 2 cm)250 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids (vegan), broken into pieces20 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)255 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1785 kJ /
426 kcal
Grasa
14 g
Fibra
13.4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vibrant Vegan
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Sicilian Prawn Salad
40min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Green goddess pizza
1h 30min
Soy bolognese
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Cashew Sauté
35min
Sweet Potato Curry
30min