Dispositivos y accesorios
Pasta with leek and ajvar
Prep. 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2794 kJ /
668 kcal
Grasa
18 g
Fibra
12 g
Carbohidratos
103 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Haupia Pie
3h
Vegetarian chilli
1h 5min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Ninguna valoración
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pumpkin risotto with bacon
25min
Courgette and cod lasagne
1h
Strawberry and pear pudding
Ninguna valoración
Ravioli with zucchini sauce
35min
Olive Spread
5min
Tuna mousse
10min