Versiones compatibles
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
2
Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
o bien 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste - 80 g honey
-
45
g rice vinegar
o bien 30 g white vinegar - 50 g white miso paste
- 30 g light soy sauce
- 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
- olive oil, for greasing
-
300
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
o bien 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm) - 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
- 1000 g water
- 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
- 400 g broccoli, cut in small florets
- 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
- 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2750 kJ / 657 kcal
- Proteína
- 54 g
- Carbohidratos
- 76 g
- Grasa
- 16 g
- Grasas saturadas
- 2.4 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 1233 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min