Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Teriyaki Sauce
- 1 garlic clove
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sesame oil
- 50 g dark soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 50 g dark brown sugar
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Salmon Burgers
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions, (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
- 15 g light brown sugar
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 Tbsp vegetable oil
- mayonnaise, for serving
- 6 bread rolls, halved
- 6 green lettuce leaves
- 1 red onion, thinly sliced
- 1 avocado, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2236 kJ / 535 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1073 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min