![Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31) Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/453fa9a9-b114-41fa-a3f3-68700663c0a8/Derivates/1f45cf8a-6ee0-4e47-878c-ce2d83a71419.jpg)
Versiones compatibles
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Proteína
- 22 g
- Carbohidratos
- 71.2 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 5.4 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1082.8 mg
Recetas alternativas
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1 godz. 30 min
Rye Bread
6h 5min
Fish and Zucchini
35 min
Spaetzle
35 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Lemon Garlic White Rice
35 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Bucatini amatriciana
45min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Potted baby vegetables
6 godz. 15 min