Dispositivos y accesorios
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
Prep. 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Filling
-
turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
red capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
smoked paprika1 tsp
-
tomato paste40 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
plain flour to dust
-
egg lightly beaten to glaze1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
537.2 mg
Proteína
23.1 g
Calorías
2493 kJ /
595.9 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
71.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix creating something incredible
92 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Soba noodles
1h
Umami Paste
5min
Carrot Rice
Ninguna valoración
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14h 20min
Panna cotta
6h 15min
Liquorice ice cream
8h 30min