Versiones compatibles
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 - 700 g sweet potatoes, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 2 eggs
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus an extra ¼ tsp
- extra virgin olive oil, to fry and grease
- 1 garlic clove
- 80 g sun dried tomatoes, drained
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g turkey mince
- 8 tbsp sauce of choice (mayo, guacamole and Sriracha®)
- 50 g mixed leaf salad
- 8 slices cheddar cheese
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2898.6 kJ / 692.8 kcal
- Proteína
- 48.1 g
- Carbohidratos
- 55.1 g
- Grasa
- 32.8 g
- Grasas saturadas
- 14.5 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sodio
- 1162.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tartare sauce
10 min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Patatas bravas with chorizo
1 godz. 20 min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Potato cakes
45min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 godz. 40 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Ukrainian borscht
35min