Dispositivos y accesorios
Pineapple Teriyaki Salmon
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
687.1 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
4.1 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pineapple Passion
18 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Garlic Chicken
30min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Shrimp Scampi
40min
Blackened Fish Burger
55min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Chicken Parmesan
1h 10min