Dispositivos y accesorios
Lemon Caper Asparagus
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2 g
Calorías
749 kJ /
179 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Valentine's Romance
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp Scampi
40min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Southwest Quinoa
40min
Broccoli Sauté
20min
Green Bean Gremolata
25min