Dispositivos y accesorios
Crab Cakes
Prep. 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingredientes
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
22 g
Calorías
701 kJ /
238 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
New York Road Trip
18 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Taste of Home
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Cioppino
55min
Blackened Fish Burger
55min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Spinach and Artichoke Dip
20min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min