Dispositivos y accesorios
Rum and raisin ice cream
Prep. 10min
Total 24h 10min
10 portions
Ingredientes
-
raisins250 g
-
dark rum110 g
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
golden syrup100 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
61 mg
Proteína
4.2 g
Calorías
1340.9 kJ /
320.5 kcal
Grasa
18.4 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
10.8 g
Carbohidratos
31.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Beat the heat
23 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Teriyaki deli chicken
40min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Almond tuiles
30min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Lemon and parsley juice
5min
Black forest Christmas yule log
1h 30min