Dispositivos y accesorios
Flammkuchen with dates and bacon
Prep. 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
971.6 mg
Proteína
14.2 g
Calorías
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Grasa
26.4 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
73 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza Oven
20 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Apple cider dressing
5min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Spaghetti Muffins
55min
Sweet potato pikelets
45min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min