Dispositivos y accesorios
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Prep. 15min
Total 15h
8 portions
Ingredientes
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
390.7 mg
Proteína
14.1 g
Calorías
2284.5 kJ /
546 kcal
Grasa
36.8 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
19.2 g
Carbohidratos
41.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cold Cravings
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Mini rum baba bundts
2h
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Long Rise Pizza
20h
Quince Tart
50min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Giardiniera
72h 20min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Sangria
10min
Chewy pistachio biscuits
45min
Ciabatta olive sticks
2h 5min