Dispositivos y accesorios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prep. 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
143.8 mg
Proteína
5 g
Calorías
591.3 kJ /
141.3 kcal
Grasa
5.9 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.4 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Easter
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 Min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 Min
Yogurt with Spiralized Fruit
Keine Bewertungen
Pistachio cream madeleines
24 Std. 35 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Lemon Ginger Sour
15 Min
Double Vanilla Ice Cream
12 Std.
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Beet Vinaigrette
15 Min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Hazelnut Milk (Metric)
15 Min