Dispositivos y accesorios
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Prep. 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1207.6 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Grasa
28.5 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thanksgiving Feast
16 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Horchata
5min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Ninguna valoración
Mushroom Fettuccini
40min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Green Bean Gremolata
25min
Horchata
5min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min