Dispositivos y accesorios
Polenta with Rich Meat Ragu
Prep. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2981.7 mg
Proteína
32.5 g
Calorías
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Grasa
32.7 g
Fibra
4.2 g
Grasas saturadas
16.8 g
Carbohidratos
135.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Bolognese Sauce
1h 15min
Chopped onions
5min
Sugar glaze
5min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Turkey Burger
1h 25min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Prawn Saganaki with Feta
35min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min